Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2021 8:29
Čas čtení 0:34
Vojtěch Vanda

Šla ke kadeřníkovi, na test na covid a zmizela. Pražská policie pátrá po 61leté ženě

Šla ke kadeřníkovi, na test na covid a zmizela. Pražská policie pátrá po 61leté ženě
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Žena se v minulosti pokusila o sebevraždu. Proto je nutné ji najít co nejdříve.

Pražští policisté vyhlásili pátrání po jednašedesátileté ženě z Letňan, o níž se neví od včerejšího dne. Pohřešovaná si měla zajít ke kadeřníkovi a podstoupila testování na koronavirus, dále však policisté ztratili stopu a nevědí, kam dále směřovala nebo kde se nyní nachází. Domů se již totiž nevrátila. Strážci zákona proto prosí veřejnost o pomoc.

Doporučeno
Žena z Havířova strčila dívku na kole pod autobus Žena z Havířova strčila dívku na kole pod autobus 31. srpna 2021 18:52

Skutečnost, že se paní domů nevrátila, ohlásil její příbuzný v pondělí odpoledne. Její cesta domů byla totiž plánovaná, nakonec se ale neuskutečnila. Situace je o to horší, jelikož již v minulosti měla sebevražedné sklony a o sebevraždu se i pokusila. 

Jméno pohřešované je Alena Prokopová. Naposledy odešla z domu v modrém kabátku v ruce s květovanou taškou. Zdánlivá výška ženy je 160 až 165 centimetrů a věk mezi 60 a 65 lety. Postavu má hubenou, vlasy černé a oči hnědé. Pokud na pohřešovanou uvidíš, urychleně kontaktuj policii na čísle 158.

Domů
Sdílet
Diskuse