Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2021 16:26
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

V Praze došlo k nehodě dvou autobusů. Počet zraněných osob zatím není znám, do pomoci byl zapojen i vrtulník

V Praze došlo k nehodě dvou autobusů. Počet zraněných osob zatím není znám, do pomoci byl zapojen i vrtulník
Zdroj: Hasiči Praha
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

K nehodě došlo v úterý odpoledne v ulici K Barrandovu.

Dvě záchranářské posádky, hasiči, policisté i letečtí záchranáři právě zasahují u nehody dvou autobusů, k níž došlo v pražské ulici K Barrandovu. Na místě je několik zraněných osob, avšak přesný počet a stav, v němž se účastníci nehody nacházejí, zatím není znám. Podle pražských hasičů v jednom z autobusů zůstal zaklínění řidič, informují na Twitteru.

Doporučeno
Pandemie opět nabírá na síle. Babiš nevyloučil lokální restriktivní opatření Pandemie opět nabírá na síle. Babiš nevyloučil lokální restriktivní opatření 7. září 2021 15:21

K nehodě došlo jen krátce po třetí hodině odpolední v ulici K Barrandovu a Wassermannova. Na místě zasahují dvě jednotky záchranářů, policisté, vrtulník i hasiči, kteří se snaží z jednoho z havarovaných autobusů vyprostit řidiče, který v něm zůstal zaklíněný.

K dopravní nehodě dvou autobusů v ulici K Barrandovu vyrazili na pomoc dvě záchranářské posádky, lékařská, inspektor i letečtí záchranáři. Na místě se nachází zraněné osoby, ale pro podrobnosti čekáme na situační zprávu z místa události,“ uvedli pražští záchranáři.

Důležitý silniční tah, který se napojuje na Pražský okruh, bude podle dosavadních informací uzavřen až do večera

Doporučeno
Kubek: Epidemie se nám opět začíná rozjíždět. Omezení se budou odvíjet od počtu nenaočkovaných osob Kubek: Epidemie se nám opět začíná rozjíždět. Omezení se budou odvíjet od počtu nenaočkovaných osob 7. září 2021 15:53
Domů
Sdílet
Diskuse