Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2021 9:27
Čas čtení 0:35
Daniel Mikolášik

Kylie Jenner potvrdila, že s Travisem Scottem čekají druhé dítě. Na Instagramu zveřejnila dojemné video

OSOBNOSTI KYLIE JENNER TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Modelka odhalila bříško v pokročilém stadiu těhotenství.

Několik týdnů poté, co americký bulvár spekuloval o těhotenství Kylie Jenner, to modelka a influencerka na sociálních sítích definitivně potvrdila. S raperem Travisem Scottem čekají druhé dítě.

Na Instagramu zveřejnila i dojemné video, na kterém těhotenství oznámila Travisovi, jejich prvorozené tříleté dcerce Stormi či matce Kris Jenner. Video zachycuje i záběry z ultrazvuku či modelčino bříško v pokročilém stadiu těhotenství.

kylie jenner travis scott
Zdroj: Getty Images/Craig Barritt

Samotná Kylie se k druhému dítěti naposledy vyjádřila v březnu 2020, kdy pro magazín Harper's Bazaar řekla, že v souvislosti s otázkou o druhém dítěti je pod tlakem už jistý čas. „Cítím tlak dát Stormi sourozence, ale v plánu to zatím není,“ řekla.

S Travisem Scottem si prošli náročnějším obdobím, v říjnu 2019 dokonce potvrdili, že se rozešli. Od té doby si však k sobě opět našli cestu a vypadá to, že jsou šťastnější než kdykoliv předtím.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Domů
Sdílet
Diskuse