Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2021 7:32
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Bradley Cooper se v novém hororu od Guillerma del Tora dostane do děsivého cirkusového světa

Bradley Cooper se v novém hororu od Guillerma del Tora dostane do děsivého cirkusového světa
Zdroj: Searchlight Pictures
NEWS
Uložit Uložené

Trailer působí jako drsná, strašidelná jízda do minulosti.

Guillermo del Toro před 4 lety ukázal světu úžasné, romantické sci-fi The Shape of Water, které mu pomohlo získat Oscara za nejlepší film i režii. Talentovaný filmař si následně dal pauzu a svůj další film začal natáčet až o pár let později. Plody jeho produkce můžeme okusit už dnes v prvním teaser traileru, no a následně si počkáme do 17. prosince, kdy se má uskutečnit premiéra v kinech.

Doporučeno
10 nejlepších hororových filmů a seriálů na Netflixu 10 nejlepších hororových filmů a seriálů na Netflixu 18. září 2021 14:30

Nightmare Alley bude horor, avšak vzhledem k předcházející filmografii del Tora se v ní netradičně nenachází nic nadpřirozeného. Žádné příšery, obludy a podobně. Nigthmare Alley bude spíše studií problematických lidí. Bude to temné, nepříjemné, hororové a těšit se můžeme i na nějakou tu akci. Jak totiž vidíme v traileru, filmu nebudou chybět krvavé scény.

Zpět
Sdílet
Diskuse