Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2021 13:21
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

VIDEO: Ruskému „Pepku námořníkovi“ hrozí amputace rukou či až smrt. Operace jeho olejem naplněných bicepsů je riskantní

VIDEO: Ruskému „Pepku námořníkovi“ hrozí amputace rukou či až smrt. Operace jeho olejem naplněných bicepsů je riskantní
Zdroj: Pixabay/CC0/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI RUSKO
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

V současnosti se za rozhodnutí z minulosti stydí.

Rus Kiril Terešin, přezdívaný také jako Bazooka, je známý svými olejem naplněnými bicepsy, které vůbec nepůsobí přirozeně. Dlouhodobě kvůli nim riskuje své zdraví. Podle britského bulváru Mirror ho doktoři opětovně upozorňují, aby si nechal olej z rukou odstranit, jinak může zemřít. 

Kiril má přitom v bicepsech implantovaný „falešný syntol“. Protože pravý si nemohl finančně dovolit, namíchal si doma vlastní, což je ještě nebezpečnější. Možnost operace nejprve odmítal a olej si píchal do těla dál. Později však pochopil, že musí jít z jeho těla ven.

Chirurg Dmitry Melnikov tvrdí, že operace, při které by mu olej z bicepsů vytáhli, bude riskantní. Nečinnost by ale nebyla o nic lepší. Toxické látky v těle mu mohou totiž trvale zasáhnout ledviny a přivodit smrt. V Moskvě by se doktoři při další ze série operací měli zaměřit na jeho levou ruku.

„Když mi bylo 20 let, nechal jsem si naplnit bicepsy pro vlastní hloupost. Nemyslel jsem na důsledky,” přiznal se podle Mirroru. V současnosti je pro možná zdravotní rizika velmi vystrašený a ví, že udělal chybu. Počítá s tím, že ruce mu mohou v konečném důsledku i amputovat.

Domů
Sdílet
Diskuse