Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2021 16:32
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Tragická nehoda v Ratiboři: 47letý muž nepřežil střet s autobusem

Tragická nehoda v Ratiboři: 47letý muž nepřežil střet s autobusem
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Muž na místě podlehl těžkým zraněním.

Policisté ze Zlínského kraje o víkendu informovali o tragické nehodě, ke které došlo v obci Ratiboř. O život při neštěstí přišel sedmačtyřicetiletý muž, který vstoupil do jízdní dráhy linkového autobusu. Proč tak udělal, je zatím předmětem šetření.

K dopravní nehodě došlo v pátek po šesté hodině odpolední. A přestože se řidič autobusu snažil rychle zareagovat a střetu se vyhnout, bohužel se mu to již nepodařilo.

„Třicetiletý řidič autobusu, i přes veškerou snahu, již nedokázal střetu zabránit. Chodec při nehodě utrpěl závažná zranění. Na místo jako první dorazili policisté z Jablůnky, kteří společně se svědky události prováděli do příjezdu záchranářů resuscitaci,“ uvedla mluvčí krajské policie Simona Kyšnerová.

Doporučeno
Mladí vandalové zničili unikátní výstavu v Písku, škoda je za desítky tisíc. Policie je v noci chytla Mladí vandalové zničili unikátní výstavu v Písku, škoda je za desítky tisíc. Policie je v noci chytla 18. září 2021 17:08

Muže se však již zachránit nepodařilo a svým zraněním na místě podlehl. Řidič autobusu byl podroben dechové zkoušce, která ukázala negativní výsledek.

Kyšnerová dodává, že příčinou tragické nehody se nyní zabývá dopravní policie společně s kriminalisty ze Vsetína. 

Domů
Sdílet
Diskuse