Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2021 17:18
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Aktualizováno: Václav Klaus přijel do nemocnice navštívit Zemana

Aktualizováno: Václav Klaus přijel do nemocnice navštívit Zemana
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
NEWS
Uložit Uložené

Důvodem má být návštěva Zemana a předem domluvená kontrola.

Bývalý prezident Václav Klaus v neděli přijel do Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) v pražských Střešovicích. Z té byl v pátek propuštěn, po dvou dnech se do ní však vrátil. Důvodem jeho příjezdu má být předem domluvená kontrola a návštěva Miloše Zemana. Informoval o tom server Novinky.

Klaus byl v pražské ÚVN hospitalizován minulý týden kvůli problémům s vysokým tlakem. Nejdříve byl po krátké hospitalizaci během minulého víkendu v pondělí propuštěn, dalšího dne ráno se však do nemocnice vrátil. Poté byl propuštěn v pátek.

Doporučeno
Zeman nadále zůstává v nemocnici. Od středy by měl ale už pracovat Zeman nadále zůstává v nemocnici. Od středy by měl ale už pracovat 19. září 2021 15:17

Důvodem, proč se Klaus do nemocnice v neděli vrátil, má být návštěva současné hlavy státu Miloše Zemana, který je zde již několik dní hospitalizován. U Zemana však podle slov mluvčího Jiřího Ovčáčka lékaři nezjistili nic, co by prezidenta ohrožovalo na životě.

Zeman však prý trpí mírným vyčerpáním a dehydratací. V nemocnici Zeman i nadále zůstává, od středy by se už však měl vrátit k práci.

Domů
Sdílet
Diskuse