Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2021 16:34
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Zemana v nemocnici navštívily manželka s dcerou

Zemana v nemocnici navštívily manželka s dcerou
Zdroj: TASR - Oliver Ondráš
NEWS
Uložit Uložené

Prezident republiky je stále hospitalizován v nemocnici ve Střešovicích. Od úterý se u něj vystřídalo několik významných osob.

Prezident České republiky Miloš Zeman nadále zůstává v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích v rámci plánované hospitalizace. Přestože by měl nemocnici brzo opustit, od úterka, kdy byl do nemocnice přivezen, jej navštívila spousta důležitých osob. Naposled, podle serveru Novinky.cz, k němu přijela manželka Ivana s dcerou Kateřinou.

Doporučeno
Aktualizováno: Václav Klaus přijel do nemocnice navštívit Zemana Aktualizováno: Václav Klaus přijel do nemocnice navštívit Zemana 19. září 2021 17:18

Mírně vyčerpaný a dehydratovaný. Takový byl stav prezidenta Zemana poté, co byl v úterý minulý týden hospitalizován. Hlava státu byla převezena do stejného nemocničního zařízení jako bývalý prezident Klaus, jenž byl hospitalizován kvůli vysokému tlaku. Veškerá vyšetření, která zahrnovala CT, sonografii i krevní odběry, vyloučila ohrožení prezidentova života.

Zatímco Klaus už Ústřední vojenskou nemocnici opustil, Zeman zatím stále zůstává v ní. Během týdne jej navštívilo několik veřejně známých osob, jako kardinál Dominik Duka, propuštěný Václav Klaus, v pondělí, podle informací Novinek, hradní kancléř Vratislav Mynář a nyní i manželka Ivana s dcerou Kateřinou.

Kdy bude Zeman propuštěn, není jasné. Již minulý týden se ale mluvilo o tom, že by se měl vrátit zpět do úřadu ve středu.

Prezident Zeman se dlouhodobě léčí se dvěma velkými zdravotními problémy. Zatímco cukrovka prý odešla, mnohem víc jej trápí neuropatie nohou, která jej na začátku letošního roku posadila na vozík.

Domů
Sdílet
Diskuse