Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2021 16:43
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Tom Hanks si postavil roztomilého robota, který ho po apokalypse udrží při životě. Sleduj trailer na emotivní sci-fi drama Finch

Tom Hanks si postavil roztomilého robota, který ho po apokalypse udrží při životě. Sleduj trailer na emotivní sci-fi drama Finch
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tom Hanks versus přírodní katastrofy a násilní lidé, kteří jako poslední na planetě zůstali naživu.

Finch je film studia Universal, který odkoupil Apple (a přejmenoval jej z původního názvu BIOS). Jde už o druhý film Toma Hankse, který vzhledem k pandemii přeskakuje kina a zamíří rovnou na Apple TV+ (prvním byl loňský Greyhound). Trochu nás mrzí, že se na Finche nebudeme moci podívat v kinech. Podle traileru to totiž bude docela slušný katastrofický film, který rozhodně nestál jen několik milionů dolarů.

Doporučeno
RECENZE: Zpráva RECENZE: Zpráva 21. září 2021 16:06

Chybět nebude akce, zničená planeta a silné přírodní úkazy, které budou ohrožovat nejen život Finche, ale i jeho společníků. Jako prvního najde na planetě psa, pak si vytvoří přátelského robota, se kterým naváže silné pouto. Pevně ​​věříme, že se příběh vyhne maximálnímu klišé, kdy se robot v emotivní scéně obětuje, aby zachránil člověka.

O režii snímku se postaral Miguel Sapochnik (Game of Thrones, Repo Men) a scénář napsal talentovaný nováček Craig Luck ve spolupráci s Ivorem Powellem (produkce Blade Runner a Alien). Premiéra na Apple TV+ se uskuteční již 5. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse