Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2021 14:23
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

Zeman je v nemocnici již týden. Nejdéle za celou dobu v úřadu

Zeman je v nemocnici již týden. Nejdéle za celou dobu v úřadu
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Miloš Zeman nadále zůstává v nemocnici

Prezident Miloš Zeman je stále v nemocnici. Nynější hospitalizace je jeho zatím nejdelší v celé době jeho úřadování, v nemocnici momentálně leží již týden. Mluvilo se o tom, že již od zítřka by se ale měl prezident vrátit do úřadování, dle informací od mluvčího Jiřího Ovčáčka má mít schůzku v Lánech.

Doporučeno
Zemana v nemocnici navštívily manželka s dcerou Zemana v nemocnici navštívily manželka s dcerou 20. září 2021 16:34

Prezident Zeman byl neohlášeně převezen do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích v úterý 14. září, což vyvolalo spekulace, jestli není jeho zdravotní stav vážný. Zeman již nějakou dobu bojuje se zdravotními problémy. Měl cukrovku, která však podle jeho slov „odešla“, proto jeho největší indispozicí by měla být nyní neuropatie nohou, kvůli níž musel prezident usednout na invalidní vozík.

Jak jsme tě již ale informovali, není tomu tak. Podle vyšetření byl Zeman pouze „mírně vyčerpaný“ a „dehydrovaný“. 

Během jeho hospitalizace byl ve stejné nemocnici hospitalizován i bývalý prezident Václav Klaus, jehož ale z nemocnice propustili domů. Klaus dokonce Zemana následně navštívil. U prezidenta se na návštěvě také objevili kardinál Dominik Duka, premiér Andrej Babiš (ANO), hradní kancléř Vratislav Mynář a jeho manželka Ivana s dcerou Kateřinou.

Zeman byl naposledy hospitalizován loni v srpnu kvůli zlomené ruce, nepočítáme-li návštěvu nemocnice kvůli očkování proti koronaviru. 

Domů
Sdílet
Diskuse