Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2021 8:23
Čas čtení 0:34
Viktor Kniš

Keď prídeš do „drajvu“ so sfajčeným kamošom a neviete si objednať. Naked Bananas si uťahujú z rôznych typov ľudí v drive-through

NEWS
Uložit Uložené

Naked Bananas si uťahujú z ľudí, ktorí si nevedia bez väčších komplikácií objednať jedlo v drive-through v reštauráciách rýchleho občerstvenia.

Koncept drive-through, vďaka ktorému si ľudia môžu vyzdvihnúť jedlo z reštaurácií rýchleho občerstvenia bez vystúpenia z auta, je na Slovensku obľúbený. Nie každému sa však zadarí objednať si bez problémov, čo si všimli aj Naked Bananas.

Výsledkom je tradičná stereotypizácia problému, ktorú však už tradične podávajú vtipnou formou s cieľom poukázať na problém a zároveň zabaviť divákov. 

Nechýbajú tí, ktorým ich šoférske zručnosti neumožňujú zastaviť presne pri okienku, ale ani tí, ktorí si objednávajú v nie práve najtriezvejšom stave. Samozrejmosťou sú tí, ktorí do drajvu prídu, aj keď nemajú auto. Opis situácie si môžeš pozrieť aj z pohľadu obsluhy, ktorá občas tiež nie je dokonalá.  

Naked Bananas opäť potvrdzujú, že sú vo svojom odbore jednotkou na trhu; novým videom sa im podarilo prekonať 100-tisícovú hranicu videní za menej ako 24 hodín. A to aj napriek tomu, že tento týždeň vydali už tri nové videá. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse