Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2021 19:00
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Billie Eilish míří do českého herního hitu Beat Saber. Koupit si můžeš těchto 10 písniček

Billie Eilish míří do českého herního hitu Beat Saber. Koupit si můžeš těchto 10 písniček
Zdroj: Refresher/Filip Poreba
TECH
Uložit Uložené

Linkin Park, BTS a teď už i Billie Eilish. Do české hry zamířila další hudební hvězda.

Světově úspěšná hra Beat Saber, ze kterou stojí české studio Beat Games, rozšiřuje svůj hudební katalog o další hvězdu. Tou je mladá zpěvačka Billie Eilish, jejíž balíček obsahuje deset skladeb a hráči si jej mohou koupit v přepočtu přibližně za 330 korun.

Doporučeno
Marvel chystá hned 5 obrovských her na nové konzole. Přichází temný tým Avengers, Wolverine, ale i Venom a Strážci galaxie Marvel chystá hned 5 obrovských her na nové konzole. Přichází temný tým Avengers, Wolverine, ale i Venom a Strážci galaxie 20. září 2021 14:30

Konkrétně si budou moci hráči užít tyto písničky: All the Good Girls Go to Hell, Bad Guy, Bellyache, Bury a Friend, Happier Than Ever, I Didn’t Change My Number, NDA, Oxytocin, Therefore I Am a You Should See Me In a Crown. Jednotlivé skladby se dají kupovat i samostatně.

Do hry s rozšířením přibude i nové herní prostředí, na kterém se měla Billie Eilish sama podílet.

O novém obsahu pro českou hru na svém facebookovém účtu informovala samotná zpěvačka. Její příspěvek doplněný o trailer okomentoval mimo jiné i Jaroslav Beck, jeden z tvůrců hry. „Vítej v Beat Saberu!“ napsal jí.

Hra Beat Saber byla vydána v roce 2018, prakticky okamžitě se stala masivním hitem a komerční úspěch zaznamenala po celém světě. Titul je určený pro virtuální reality a hráči se do rytmu hudby snaží meči rozbíjet létající kostky.

V roce 2019 studio Beat Games odkoupila společnost Oculus Studios patřící pod Facebook za odhadovaných 50 až 100 milionů dolarů. Všechny strany si dosavadní spolupráci pochvalují.

Domů
Sdílet
Diskuse