Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2021 22:02
Čas čtení 0:46
Tímea Krauszová

Třetí část Fantastických zvířat uvidíme již na jaře 2022. Pokračování kouzelnické ságy se bude jmenovat Brumbálova tajemství

Třetí část Fantastických zvířat uvidíme již na jaře 2022. Pokračování kouzelnické ságy se bude jmenovat Brumbálova tajemství
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY FANTASTICKÁ ZVÍŘATA HARRY POTTER
Uložit Uložené

Sérii režíruje David Yates, který stál i za režií posledních čtyř filmů kouzelnické ságy o Harrym Potterovi.

Třetí část série Fantastických zvířat se dostane na stříbrná plátna už příští rok. Warner Bros. to dnes oznámil na svých sociálních sítích. Premiéra je naplánována na 15. dubna 2022 a film nese podtitul Brumbálova tajemství. 

Wingardium Leviosa

Sérii režíruje David Yates, který stál i za režií posledních čtyř filmů kouzelnické ságy o Harrym Potterovi. Můžeš se těšit na své oblíbené hlavní postavy: Eddie Redmayne se vrátí jako Mlok Scamander, Dan Fogler nás zřejmě znovu rozesměje v roli srdečního Jacoba Kowalského a uvidíme znovu i sestry Tinu a Queenie Goldstein, které ztvární Katherine Waterston a Alison Sudol.

Největší hereckou změnou je Mads Mikkelsen v roli čaroděje Gellerta Grindelwalda. Mikkelsen nahradil Johnnyho Deppa, jehož studio Warner Bros. loni požádalo, aby od produkce odstoupil. Herec to oznámil na svém Instagramu pár dní poté, co prohrál soudní spor s britským deníkem The Sun.

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství měla mít původně premiéru 21. listopadu tohoto roku, kvůli pandemii ji ale chtěli přesunout až na červenec 2022. Fanoušky tak nepochybně potěší, že budou čekat o tři měsíce méně na rozuzlení cliffhangeru z konce předešlé části.

Domů
Sdílet
Diskuse