Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2021 8:24
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Invaze je blockbusterový seriál od Applu, který vypadá jako směs Války světů a Arrivalu. Připrav se na televizní událost podzimu

Invaze je blockbusterový seriál od Applu, který vypadá jako směs Války světů a Arrivalu. Připrav se na televizní událost podzimu
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj trailer na výborně vypadající sci-fi seriál Invasion od Apple TV+.

Applu jde karta. Aktuálně běží 2. série famózního seriálu Ted Lasso, začalo velkolepé sci-fi Foundation (Nadace) a už za několik týdnů začnou vysílat i Invasion, obrovský sci-fi seriál od tvůrců Marťana a seriálu Hunters, který bude mít premiéru již 22. října. Nejnovější trailer odhaluje zápletku. V ní budeme sledovat několik míst na naší planetě, kde se budou dít nadpřirozené a nevysvětlitelné úkazy.

Doporučeno
Sex Education: 5 nejlepších vztahů plných sexu a romantiky Sex Education: 5 nejlepších vztahů plných sexu a romantiky 21. září 2021 20:28

Lidé brzy pochopí, že za to mohou mimozemské bytosti a že nepřišly právě v míru. Bojovat se bude na Zemi, ale i ve vesmíru, ale v první řadě budou lidé zjišťovat, co se to vlastně děje a proč se to děje.

Nepůjde o klasický vesmírný blockbuster jako Independence Day 2. Tvůrci se zaměří i na postavy, mysteriózní dějové linie a pomalejší scény dramatizující děj a vytvářející pořádné napětí. Alespoň takové dojmy máme z dosavadních trailerů.

Apple TV+ uvolní první tři epizody najednou a následně bude každý pátek vysílat novou část. Celkově jich bude 10, takže jde o stejný postup jako při vydání sci-fi Foundation. Hlavní role ztvární Sam Neill (Jurassic Park) a Shamier Anderson (Stowaway).

Domů
Sdílet
Diskuse