Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2021 11:48
Čas čtení 0:45
Kamila Šebestová

Will Smith tvrdí, že má polygamní manželství. Když byl mladý, chtěl cestovat s harémem žen, včetně herečky Halle Berry

Will Smith tvrdí, že má polygamní manželství. Když byl mladý, chtěl cestovat s harémem žen, včetně herečky Halle Berry
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
NEWS WILL SMITH
Uložit Uložené

S Jade Pinkett Smith žijí v manželství, ale mohou udržovat sexuální vztahy s jinými lidmi.

Will Smith ve velmi otevřeném rozhovoru pro portál GQ popsal své otevřené manželství. Prozradil, že měl během něj sex s jinými lidmi. S Jadou Pinkett Smith se podle Ladbible totiž rozhodli pro polygamní vztah.

„Náš vztah začal jako monogamní, ale oba jsme se cítili hrozně a museli jsme něco změnit. Proto jsme se rozhodli pro otevřené manželství,“ řekl americký herec.

Will Smith také prozradil, že jako mladý chtěl cestovat s harémem žen. Nevadilo by mu mít v té době 20 přítelkyň, o které by se staral. Jedna z nich by podle herce byla Halle Berry.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Halle Berry (@halleberry)

Kromě svých fantazií vysvětloval, proč se s Jadou rozhodli pro otevřený vztah. Pocházejí z rozdílných rodinných zázemí. Zatímco v rodině jeho manželky byly takové vztahy normální, Will pochází z tradičnější rodiny. „Jada nikdy nevěřila v konvenční manželství,“ řekl portálu GQ. 

Will Smith, Jada Pinkett Smith
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter

Manželé jsou spolu od roku 1997 s menšími přestávkami, během nichž měli oba sexuální vztahy s jinými lidmi. Podle Willa Smithe není otevřené manželství pro každého, ale jim vyhovuje. 

Doporučeno
10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 16. září 2022 14:30

„Naše manželství nemůže být vězení,“ vysvětlil. „Nechci všem vnutit tento způsob života. Ale z naší zkušenosti svoboda a podpora, kterou jeden druhému dáváme, nejvíce vystihuje lásku,“ dodal herec.

Domů
Sdílet
Diskuse