Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2021 14:56
Čas čtení 1:19
Dominik Vetrák

Bondovka No Time to Die je neuvěřitelně emotivním rozloučením s Danielem Craigem. Těš se na velkolepou akci a skvělé postavy

Bondovka No Time to Die je neuvěřitelně emotivním rozloučením s Danielem Craigem. Těš se na velkolepou akci a skvělé postavy
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY NO TIME TO DIE
Uložit Uložené

Poslední Craigova bondovka bude podle všeho stát za to.

Zahraniční novináři mohli konečně prozradit něco málo o nejnovější bondovce s názvem No Time to Die. Jde o poslední Craigův výstřel v roli ikonického agenta s povolením zabíjet. Nepřekvapí tě tedy, že bude pořádně emotivní. Novináři zmiňují, že se dočkáme několika překvapení, jaká trailery vůbec nenaznačovaly. Obzvláště zajímavý má být nečekaný závěr, který bude zřejmě diváky rozdělovat na dva tábory.

Kromě toho můžeš počítat s fantastickou akcí, vynikajícími herci (zmiňuje se i Ana De Armas jako velké plus) a vším, co od kvalitní bondovky čekáš. Avšak najdou se i nespokojené hlasy. Příběh je prý dost nesmyslný. Stopáž filmu přes 2 a půl hodiny je prý zbytečně protáhlá a záporák Rami Maleka je údajně jedním z těch nudných, filozofických záporáků.

Na druhou stranu, Craig je jako Bond famózní. Jeden z recenzentů doporučil, abys měl v živé paměti události filmu Spectre, na který bude zřejmě dost odkazovat. A pokud si už nevzpomínáš a nechce se ti film sledovat, tato pětiminutová rekapitulace ti pomůže. 

James Bond dorazí do českých kin už ve čtvrtek, a to po rok a půl dlouhém odkladu způsobeném koronavirem. Na serveru Rotten Tomatoes zatím svítí průměrné hodnocení 7,8/10. Ze 41 recenzí je až 90 % z nich pozitivních. Níže se můžeš podívat na finální trailer.

Záporákem bude Safin (Rami Malek). Vrátí se i Madeleine Swan (Léa Seydoux), přičemž novou Bond Girl bude Paloma (Ana de Armas). Samozřejmě, přítomni budou i M (Ralph Fiennes), Q (Ben Whishaw) a Moneypenny (Naomie Harris).

Lashana Lynch si zahraje Nomi, novou agentku 007, zatímco je Bond v podání Craiga v důchodu. Menší roli bude mít i Christoph Waltz jako Blofeld, a Jeffrey Wright si zahraje starého Bondova kamaráda, který ho vytáhne z důchodu. 

No Time to Die bude dlouhý dvě a tři čtvrtě hodiny. Děj začne 5 let po událostech poslední části Spectre. Za režií stojí Cary Fukunaga (Temný případ, Beasts of No Nation) a o scénář (který je dost kritizovaný) se společně s Fukunagou postarali dlouhodobí scénáristé Bonda Neal Purvis a Robert Wade, kterým pomáhala Phoebe Waller-Bridge.

Domů
Sdílet
Diskuse