Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2021 8:30
Čas čtení 2:25
Martin Adam Pavlík

Spor Karlose Vémoly s Pirátem pokračuje, jejich společný zápas je stále v ohrožení. Vše brzdí Terminátorova podmínka

Spor Karlose Vémoly s Pirátem pokračuje, jejich společný zápas je stále v ohrožení. Vše brzdí Terminátorova podmínka
Zdroj: Oktagon MMA
NEWS KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Vémola hlásí, že v Praze je doma a nevidí důvod, proč by měl nastupovat v prosincovém duelu jako vyzyvatel. K handrkování o tom, kdo ze zápasníků by měl nastoupit ve kterém rohu, se vyjádřil už i spolumajitel organizace OKTAGON MMA Ondřej Novotný.

Velká ega MMA zápasníků jsou častým problémem zejména pro promotéry a majitele organizací. Dohodnout se na ideální výplatě či jiných podmínkách bývá někdy pořádně složité. Jinak to není ani při souboji Karlose Terminátora Vémoly a Samuela Piráta Krištofiče. Krátce poté, co organizace oznámila jejich společný titulový zápas o šampiona střední váhy (má se uskutečnit v O2 areně 30. prosince), si Vémola začal klást podmínky.


Českému bijci se nelíbí, že by měl nastupovat do klece jako první, tedy do modrého rohu, který patří vyzyvateli. Nastupovat do klece jako druhý, a tedy do červeného rohu, je totiž větší prestiž. A jelikož je Krištofič momentálně držitelem opasku střední váhy (získal jej v zápase s Marcinem Naruszczkou v červenci), pochopitelně by měl nastupovat jako šampion, čili druhý. Organizace OKTAGON MMA to má nastaveno podobně jako všude jinde ve světě a nevidí důvod, aby se to změnilo.

Doporučeno
OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil OKTAGON MMA má nového šampiona! Viktor Pešta rozbil německému Terminátorovi nos a doktor bitvu zastavil 25. září 2021 23:58

Vémola však nesouhlasí. „Pro mě je Pirát jen falešný šampion. Pokud proti němu budu muset do klece nastupovat jako první, tak ať si za mě rovnou hledají náhradu! Už mi to kdysi udělali v předešlé organizaci, když jako domácí nastupoval Petr Píno Ondruš, já jako vyzyvatel. OKTAGON mi to udělal už s Attilou, i když to bylo vlastně u mě doma v Praze. A teď by se mi to mělo stát potřetí? Ne, z tohoto neuhnu,“ prohlásil tvrdohlavě Terminátor pro iSport.cz.


„Smiř se s tím, že půjdeš do modrého rohu, protože OKTAGON je světová organizace, a ne šaškárna, kde ty si řekneš, jak to bude,“ vzkázal Vémolovi následně přes sociální sítě Pirát. Terminátor si však opět stál za svým. „Mně nikdo nemusí říkat, jaké jsou v tomto směru ve světě pravidla. Já na rozdíl od něj mám opravdu s velkými organizacemi zkušenosti. Rozhodně však nesouhlasím s tím, aby v Praze v souboji se mnou nastupoval jako hlavní hvězda. Kdyby měl soudnost, tak by mě nepoučoval.“

Domů
Sdílet
Diskuse