Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2021 17:08
Čas čtení 0:43
Radim Šlechta

Scarlett Johansson a Disney se dohodly. K soudu kvůli Black Widow nedojde a ve spolupráci chtějí pokračovat

Scarlett Johansson a Disney se dohodly. K soudu kvůli Black Widow nedojde a ve spolupráci chtějí pokračovat
Zdroj: The Walt Disney Company
NEWS
Uložit Uložené

Představitelka Black Widow se dohodla se společností Disney a těší se na další spolupráci.

Na konci léta slavná herečka Scarlett Johansson zažalovala společnost Disney, kvůli premiéře očekáváné marvelovky Black Widow. K soudu ale nedojde, protože se strany ještě před počátkem řízení. Obě strany jsou prý spokojeny s tím, jak se nakonec dohodly. Informovala o tom CNN. 

„Jsem hrdá na práci, kterou jsme společně odvedli. Těší mě, že jsme vyřešili všechny naše neshody a budu se těšit také na naši další spolupráci v nadcházejících letech,“ popsala herečka své pocity. Detaily jejich dohody zatím ale ani jedna strana nezveřejnila.

Doporučeno
8 nejočekávanějších říjnových kino filmů: Duna pro nadšence kvalitních filmů, Venom pro fanoušky komiksové zábavy 8 nejočekávanějších říjnových kino filmů: Duna pro nadšence kvalitních filmů, Venom pro fanoušky komiksové zábavy 29. září 2021 9:30

Radost vyjádřil i Alan Bergman, předseda představenstva Disney Studios Content. Ten označil spolupráci za velmi přínosnou a řekl, že se studio těší na práci na Disneyho projektu Tower of Terror.

Práce na tomto projektu se musela pozastavit právě kvůli soudnímu sporu, o kterém herečka mluvila. Tehdy se ohradila proti tomu, že studio vysílalo film Black Widow simultánně v kinosálech i na své streamovací platformě. Kvůli tomu údajně herečka měla ztratit velkou část příjmů z filmu. 

Film Black Widow měl za jediný víkend na celém světě vydělat 60 milionů dolarů. Podle serveru Boxo Mojo měl tvůrcům doposud přinést 378 milionů amerických dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse