Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2021 19:40
Čas čtení 1:02
Martin Adam Pavlík

Mike Tyson je otevřený boxerskému duelu s Loganem či Jakem Paulem. „Bylo by to hodně peněz,“ říká legenda

Mike Tyson je otevřený boxerskému duelu s Loganem či Jakem Paulem. „Bylo by to hodně peněz,“ říká legenda
Zdroj: Jamie Squire/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI JAKE PAUL LOGAN PAUL MIKE TYSON
Uložit Uložené

Kdo by podle tebe vyhrál?

Zápasy celebrit jsou stále populárnější, sledovanější a přinášejí bojovníkům tučné výdělky. Všímá si toho i boxerská legenda Mike Tyson. Dnes je mu sice už 55 let, ale stále je ve skvělé formě a troufá si dokonce na mnohem mladší soupeře. Jak uvádí New York Post, boxer je otevřen i zápasu v ringu s Loganem či Jakem Paulem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Logan Paul (@loganpaul)



„Do háje, jasně,” řekl ve svém podcastu Hotboxin' with Mike Tyson na možný boxerský zápas s jedním z bratrů. „To by bylo hodně peněz,” dodal. Oba bratři se sice proslavili jako youtubeři, ale stále více jsou známí i díky jejich kariéře v profesionálním boxu. Zatímco Logan Paul vydržel 6. června celých osm kol s Floydem Mayweatherem, jeho mladší bratr Jake dokázal porazit bývalého UFC šampiona Tyrona Woodleyho a je dosud neporažený.

Přestože řada lidí, zejména profi bojovníků z oblasti boxu či MMA, tvrdě kritizuje podobné duely celebrit, Tyson to vidí střízlivě a bere to tak, jak to je. „To jsou souboje, které prostě vydělávají peníze. Ty chlapce sleduje 75 milionů lidí,“ řekl.Prozradil také, že ve společném zápase by upřednostnil Logana před Jakem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson)

Tyson se naposledy objevil v ringu v exhibičním zápase s Royem Jonesem Jr. 29. listopadu 2020. Jak uvádí Insider, k možnému zápasu s Tysonem se vyjádřil již dříve samotný Logan ve svém podcastu Impaulsive. „Můj právník mi řekl: ‚Ne, Tyson ti utrhne hlavu. Nemáš šanci.‘ Odpověděl jsem: ‚Neříkej mi, že nedokážu porazit Mika Tysona. Je starý,‘“ řekl 26letý Logan Paul.

Domů
Sdílet
Diskuse