Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Nivy.
6. října 2021 11:30
Čas čtení 0:42
Sponzorovaný obsah

Boli sme v novom centre Nivy, aby sme zistili, čo si Slováci obliekli v deň otvorenia

MÓDA
Uložit Uložené

Šajmo zisťoval, čo si Slováci obliekli počas prvej návštevy centra Nivy.

Ak si ešte nebol v novom centre Nivy, ktoré od svojho otvorenia zažíva obrovský boom záujmu, akoby si ani neexistoval. Na otvorení novej dominanty štvrte sa bol pozrieť aj Šajmo, aby zistil, čo si ľudia obliekli počas prvej návštevy nového centra módy. 

Centrum Nivy ti totiž prináša okrem úplne novej autobusovej stanice aj supermoderné nákupné centrum, v ktorom nájdeš množstvo nových obchodov, ale aj kopec vecí, vďaka ktorým tu môžeš tráviť hodiny času. Zelená strecha, bežecká dráha, outdoorové cvičiská či foodcourt, ktorý si môžeš vychutnať za slnečných lúčov na jednej z lavičiek dnu či vonku, sú len zlomkom toho, prečo by si mal navštíviť toto centrum.

Návštevníkov sme sa však nepýtali na to, čo majú na sebe, len tak. Centrum Nivy sa totiž už onedlho premení na miesto, kde nájdeš tie najlepšie módne kúsky. Fashion LIVE! totiž opäť mieri na Nivy a uskutoční sa od 15. do 17. októbra. Tešiť sa môžeš na catwalky s viacerými módnymi prehliadkami, ako aj na množstvo slovenských dizajnérov. Nenechaj si preto ujsť tri dni plné módy a navštív centrum Nivy.

Domů
Sdílet
Diskuse