Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2021 18:47
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Timothée Chalamet hraje Willyho Wonku. Zobrazí mladší verzi postavy, kterou ztvárnil i Johnny Depp

Timothée Chalamet hraje Willyho Wonku. Zobrazí mladší verzi postavy, kterou ztvárnil i Johnny Depp
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Wonka dorazí do kin až v roce 2023.

Timothée Chalamet začal natáčet prequelový film o Willym Wonkovi, šéfovi továrny na čokoládu ze světoznámé pohádky Karlík a továrna na čokoládu. V minulosti tuto postavu ztvárnili Gene Wilder a Johnny Depp. Tato verze však zachytí Willyho Wonku v mnohem mladším věku. O filmu Timothée vyprávěl pro Time.

Doporučeno
Deppa odstrčil Hollywood na vedlejší kolej, Amber Heard si užívá nejlepší období. Jak se stal z vášnivé romance učiněný horor? Deppa odstrčil Hollywood na vedlejší kolej, Amber Heard si užívá nejlepší období. Jak se stal z vášnivé romance učiněný horor? 9. října 2021 14:30

Zčásti půjde o muzikál, takže bude obsahovat hodně tancování a zpívání. Skladby údajně napsal Neil Hannon z kapely The Divine Comedy a Chalamet bude jedním z herců, kteří budou reálně zpívat. Potvrdil to sám Chalamet.

Kromě něj si ve filmu zahrají i Keegan-Michael Key, Tom Davis, Simon Farnaby, Rowan Atkinson (Mr. Bean), Sally Hawkins a Olivia Colman. Premiéra je naplánována na 17. březen 2023 a režie se chopil Paul King, který natočil oba díly povedeného Paddingtona. Na scénáři spolupracoval se Simonem Farnabym, který mu pomáhal i s Paddingtonem. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Domů
Sdílet
Diskuse