Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2021 7:38
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Narcos: Mexico vyvrcholí lovem El Chapa, válkou s armádou a sestřelováním letadel bazukou. Sleduj finální trailer

Narcos: Mexico vyvrcholí lovem El Chapa, válkou s armádou a sestřelováním letadel bazukou. Sleduj finální trailer
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Už 5. listopadu se na Netflixu začne vysílat finále seriálu Narcos: Mexico.

Už 5. listopadu se na Netflixu objeví finální série Narcos: Mexico, která uzavře příběh kolumbijských a mexických drogových narkobaronů. Součástí posledních dílů bude i lov na slavného El Chapa, no a jak můžeš vidět v traileru, čeká nás extrémně hodně akce.

Doporučeno
Co sledovat na Netflixu a v kinech? Toto je 10 nejočekávanějších filmů do konce roku Co sledovat na Netflixu a v kinech? Toto je 10 nejočekávanějších filmů do konce roku 8. října 2021 12:30

Kromě běžných přestřelek v ulicích Mexika se můžeš těšit na sestřelování letadel bazukami, honičky na autech, enormní množství zabíjení a možná se vrátí i Wagner Moura jako Pablo Escobar. Wagner bude režírovat jednu z epizod, a tak je to možné, protože se objevil v malé cameo roli už v první sérii.

Vracejí se všechny živé postavy z 2. série, tedy až na Diega Lunu. Jeho postavu jménem Miguel Ángel Félix Gallardo zatkla policie, takže se ukáže na maximálně pár sekund či minut. Jelikož je však Gallardo v base, v Mexiku se o slovo přihlásí noví drogoví dealeři.

Domů
Sdílet
Diskuse