Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2021 8:09
Čas čtení 0:40
Kamila Šebestová

Zistili príčinu smrti Gabby Petitovej. Takto zabili známu youtuberku

NEWS
Uložit Uložené

Pitva odhalila, ako presne zomrela Gabby Petitová.

Prípad, ktorý otriasol Amerikou. Súd potvrdil príčinu smrti 23-ročnej youtuberky Gabby Petitovej. Podľa patológa ju niekto uškrtil, išlo teda o vraždu. O jej prípade informuje portál CNN

„Príčinou smrti je uškrtenie, bola to vražda,“ oznámil médiám súdny obhliadač mŕtvol doktor Brent Blue. Dodal, že v čase smrti nebola Gabby Petitová tehotná. Zabili ju údajne tri až štyri týždne predtým, než našli jej telo v národnom parku Grand Teton. 

Doporučeno
Známá youtuberka jela kempovat se snoubencem, on se ale domů vrátil bez ní. Mlčel, zatímco její mrtvé tělo našli v národním parku Známá youtuberka jela kempovat se snoubencem, on se ale domů vrátil bez ní. Mlčel, zatímco její mrtvé tělo našli v národním parku 22. září 2021 14:30

Po americkej youtuberke Gabby Petitovej pátrali osem dní. Jej rodičia boli zúfalí. Pozornosť sa obracala najmä na jej priateľa Briana Laundrieho, keďže internet obletelo video, kde sa pohádali a k ich hádke bola privolaná policajná hliadka. FBI naňho vydala zatykač, keďže údajne míňal peniaze z jej kreditnej karty. Momentálne je nezvestný. 

Počas leta spolu navonok zjavne zaľúbená dvojica cestovala v malej bielej dodávke naprieč Spojenými štátmi. Z tejto cesty influencerka publikovala fotky aj videá na rôznych sociálnych sieťach. Ešte 24. augusta telefonovala so svojou mamou cez videohovor. Potom sa však po nej akoby zľahla zem. Brian Laundrie sa z výletu vrátil sám. 

Gabby Petito
Zdroj: Gabby Petito
Domů
Sdílet
Diskuse