Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2021 13:15
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Sám doma je zpět v traileru na nový film od Disney+. Macaulaye Culkina vystřídal herec z Jojo Rabbit

Sám doma je zpět v traileru na nový film od Disney+. Macaulaye Culkina vystřídal herec z Jojo Rabbit
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Nový film Sám doma bude mít premiéru na Disney+ již letos.

Disney+ uvede 12. listopadu Home Sweet Home Alone, pokračování slavného Home Alone (Sám doma). V traileru můžeš vidět policistu se jménem McAllister. Jde o Buzze, kterého si zahrál stejný herec – Devin Ratray.

Originál nám ve dvou skvělých dílech s Macaulayem Culkinem zahřívá srdce již přes 30 let a nezdá se, že by se to někdy změnilo. Disney se pokouší značku udržet naživu a obohatit s ní alespoň svou streamovací platformu Disney+, první trailer ale naznačuje, že moderní verze tak dobře fungovat nebude.

Tvůrci museli nahradit Culkina v roli Kevina, což je asi nemožné. Charisma a nevinnost tohoto malého chlapce držely celý film pohromadě a Archie Yates (Jojo Rabbit) bude mít co dělat, aby mu dokázal sekundovat. Zloděje v podání Joea Pesciho a Daniela Sterna nahradili noví herci, ale jestli se to podařilo, už rozhodni sám. Režíroval Dan Mazer (Dirty Grandpa, Who is America?).

Domů
Sdílet
Diskuse