Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2021 11:11
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Squid Game je nejsledovanější seriál v historii Netflixu. Zaklínače, Bridgerton i Stranger Things strčil do kapsy

Squid Game je nejsledovanější seriál v historii Netflixu. Zaklínače, Bridgerton i Stranger Things strčil do kapsy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SQUID GAME
Uložit Uložené

Netflix ohlašuje úspěch svého seriálu Squid Game.

Deadline informuje o velkém úspěchu Squid Game, se kterým se pochlubil Netflix. V rámci prvních 28 dní od začátku streamování si jihokorejský seriál pustilo alespoň na 2 minuty více než 111 milionů účtů/domácností. Nový hit tak překonal, lépe řečeno rozdrtil, předešlého držitele rekordu Bridgerton. Ten si za prvních 28 dní alespoň na 2 minuty zapnulo více než 82 milionů domácností.

Je škoda, že Netflix za zhlédnutí počítá každého diváka, který daný program sleduje alespoň 2 minuty. Zdaleka tak nejde o relevantní údaje o sledovanosti. Pokud totiž 90 % diváků seriál/film vypne po 2 minutách a už se k němu nikdy nevrátí, Netflix to i tak počítá jako plnohodnotné zhlédnutí. 

I tak je však úspěch Squid Game fenomenální. V podstatě to znamená, že více než každý druhý předplatitel Netflix seriál zapnul alespoň na dvě minuty (Netflix má v současnosti více než 210 milionů předplatitelů).

Seriál si zamilovali diváci po celém světě a v recenze jsme ti prozradili, že se tomu ani nedá moc divit. A i když má seriál své chyby, stále jde o originální a svěží závan kreativity, který tě slušně pobaví. Druhá série stále nebyla oficiálně oznámena.

Domů
Sdílet
Diskuse