Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2021 21:20
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Sériový vrah v hororu vězní ve sklepě malé děti. Debutový trailer představuje zabijáka s maskou

Sériový vrah v hororu vězní ve sklepě malé děti. Debutový trailer představuje zabijáka s maskou
Zdroj: Universal Pictures US
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér Scott Derrickson se vrací k hororové tvorbě.

Sériový vrah s přezdívkou The Grabber (Ethan Hawke) si v Coloradu v období 70. let minulého století vybírá své oběti z řad dětí. Jeho šestým cílem v pořadí se má stát chlapec jménem Finney Shaw (Mason Thames). Toho zavře do sklepa s malou zatuchlou postelí.

Doporučeno
Deppa odstrčil Hollywood na vedlejší kolej, Amber Heard si užívá nejlepší období. Jak se stal z vášnivé romance učiněný horor? Deppa odstrčil Hollywood na vedlejší kolej, Amber Heard si užívá nejlepší období. Jak se stal z vášnivé romance učiněný horor? 9. října 2021 14:30

Podle děsivé upoutávky se však Finneymu neznámým způsobem podaří zkontaktovat s předchozími oběťmi záhadného vraha, který se skrývá pod maskou s rohy. Otázkou zůstává, zda hlavnímu hrdinovi dokáží pomoci oběti pachatele, které před ním v minulosti nedokázaly uprchnout.

The Black Phone režíroval 55letý Scott Derrickson, který stojí za známými horory, jako například Deliver Us from Evil (2014), Sinister (2012) či The Exorcism of Emily Rose (2005). V roce 2016 Derrickson natočil marvelovku Doctor Strange a nyní se vrací k hororovému žánru.

The Black Phone měl světovou premiéru na Fantastic Fest 25. září 2021 a kritici na Rotten Tomatoes režisérovu novinku výrazně pochvalovali. Česká premiéra je momentálně plánována na 27. ledna 2022. Ve filmu si kromě Ethana Hawka a Masona Thamese zahráli herci jako Jeremy Davies, James Ransone, Madeleine McGraw, Gina Jun, E. Roger Mitchell a další.

The Black Phone
Zdroj: Universal Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse