Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2021 19:27
Čas čtení 0:30
Ilona Hobzová

Na základní škole v Sedlčanech napadl chlapec nožem dva spolužáky

Na základní škole v Sedlčanech napadl chlapec nožem dva spolužáky
Zdroj: Flickr/Marco Verch/volně k užití (ilustrační obrázek)
ZAJÍMAVOSTI POLICIE ČR
Uložit Uložené

Zranění si nevyžádala lékařské ošetření.

Policisté ve Středočeském kraji vyšetřují případ čtrnáctiletého chlapce, který na základní škole v Sedlčanech nožem napadl dva spolužáky. Zranění nebyla vážná. O případu informoval Příbramský deník.

Mluvčí Středočeské policie Michaela Richterová REFRESHERu potvrdila zprávu, že dnes přijali oznámení, že mělo dojít k incidentu mezi třemi chlapci na základní škole v Sedlčanech. „Podle prvotních zjištění měl čtrnáctiletý chlapec během pobytu ve škole napadnout nožem své dva spolužáky. Zranění, která jim způsobil, byla povrchová a nevyžádala si lékařské ošetření,“ sdělila naší redakci mluvčí. 

Dále uvedla, že policisté v souvislosti s tímto incidentem spolupracují s pedagogy a vedením školy. „Nyní budou mluvit s napadenými chlapci i se spolužákem, který na ně měl zaútočit, a také s dalšími dětmi, které byly svědky jednání,“ uzavřela mluvčí s tím, že další informace zatím nejsou k dispozici.

Domů
Sdílet
Diskuse