Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2021 13:38
Čas čtení 1:05
Ilona Hobzová

Kanaďance proletěl střechou domu meteorit přímo do postele. Vyvázla bez zranění

Kanaďance proletěl střechou domu meteorit přímo do postele. Vyvázla bez zranění
Zdroj: Pixabay/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI KANADA
Uložit Uložené

Meteorit pocházel z roje, který se tu noc objevil nad Britskou Kolumbií.

Přímo hororové probuzení prožila Ruth Hamilton z Britské Kolumbie v Kanadě. Když spala, střechu jejího domu prorazil meteorit a dopadl přímo vedle ní do postele. Dle místních médií je žena v pořádku.

Událost se stala 4. října v noci, když se nad městem Golden v jihozápadní části Kanady prohnal roj meteoritů. Ruth Hamilton ale tvrdě spala. Probudila ji až obrovská rána skrze strop a kusy omítky, které jí dopadly na tvář. „Vyskočila jsem z postele, rozsvítila světlo, vůbec jsem netušila, co se stalo,“ řekla žena serveru Victoria News s tím, že se nejprve bála, jestli se k ní někdo nevloupal. Zavolala policii a když se během toho rozhlédla kolem sebe, všimla si, že na její posteli leží hranatý kámen.

Když policie dorazila na místo, myslela si, že kámen pochází z nedaleké stavby. Místní stavbaři ale tu noc žádné odstřely nedělali. Na nebi ale viděli jasné světlo, které nad zemí explodovalo.

Doporučeno
Lil Tay znovu provokuje. Vyhrála soud s otcem, natočila videoklip a flexí na Instagramu Lil Tay znovu provokuje. Vyhrála soud s otcem, natočila videoklip a flexí na Instagramu 26. října 2023 18:11

Ruth Hamilton se naštěstí nic nestalo a říká, že událost jí dala nový pohled na život, který už nikdy nebude považovat za samozřejmost. „Život je vzácná věc a můžeme o něj kdykoli přijít, i když si myslíme, že v bezpečí naší postele se nemůže nic stát,“ sdělila médiím. Kámen si hodlá ponechat. „Je ohromující, že je to hvězda, možná miliardy let stará, která spadla z nebe,“ řekla.

Domů
Sdílet
Diskuse