Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2021 12:22
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

Aktualizováno: Policie identifikovala muže, který leží v pražské nemocnici na ARO

Aktualizováno: Policie identifikovala muže, který leží v pražské nemocnici na ARO
Zdroj: Getty Images/Gabriel Kuchta (ilustrační obrázek)
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Policii se podařilo zjistit identitu pacienta.

Aktualizace 17:00 – Policii se podařilo muže identifikovat, ozval se jeden z jeho příbuzných.

V jedné z pražských nemocnic na anesteziologicko-resuscitačním oddělení (ARO) leží muž, po jehož identitě pátrala policie. Policisté se obrátili i na veřejnost a žádali o pomoc při objasnění jeho totožnosti. Nakonec však pátrání po identitě dobře dopadlo.

Policie v aktualizované tiskové zprávě uvádí, že od včerejšího dne, kdy byla žádost o pomoc při pátrání zveřejněna, přijala několik oznámení k totožnosti dotyčného. „V průběhu dnešního dne byl muž spolehlivě ztotožněn rodinným příslušníkem,“ informoval v sobotu policejní mluvčí Jan Rybanský.

Muž se do nemocnice dostal poté, co zkolaboval. „Kriminalisté prověřováním tohoto případu zjistili, že se hospitalizovaný nestal obětí trestného činu, ale při chůzi po ulici zničehonic zkolaboval, a spadl na zem. Pádem si přivodil těžké zranění, se kterým byl následně převezen do nemocnice,“ dodává mluvčí.

Zpět
Sdílet
Diskuse