Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2021 7:30
Čas čtení 0:57
Martin Mičuda

Firma Delta4x4 upravila triedu G do podoby, v akej najlepšie vyznejú prednosti terénnej ikony

Firma Delta4x4 upravila triedu G do podoby, v akej najlepšie vyznejú prednosti terénnej ikony
Zdroj: Delta4x4
TECH
Uložit Uložené

Čakanie na zdvihnutú triedu G od Mercedesu nám skracuje spoločnosť Delta4x4.

Je len otázkou času, kedy nám Mercedes-Benz predstaví aktuálnu generáciu triedy G v ešte terénnejšom vyhotovení, ktoré podľa predpokladov opäť ponesie názov 4x42. Na rozdiel od predchodcu však pravdepodobne nebude vychádzať z „klasickej“ verzie G 500, ale z vrcholného G 63 divízie Mercedes-AMG. Znova však pôjde skôr o exkluzívne orientovanú verziu než o vyslovene nekompromisný off-road – aj napriek tomu, že ním rozhodne je.

Doporučeno
Nové C nám dokázalo, že je nejpokrokovější ve své třídě. V jedné věci dokonce překonává i vlajkové S Nové C nám dokázalo, že je nejpokrokovější ve své třídě. V jedné věci dokonce překonává i vlajkové S 28. září 2021 14:30

Nemecká spoločnosť Delta4x4 však najnovšie ukazuje upravené G vo vyhotovení, ktoré vyzdvihuje najmä jeho primárne vlastnosti, a to sú práve terénne schopnosti. Na rozdiel od prakticky drvivej väčšiny úprav triedy G totiž Nemci vylepšujú funkčnú stránku off-roadovej legendy. Tá je po zásahu zdvihnutá o 5 centimetrov, keďže disponuje upraveným podvozkom s tlmičmi od firmy Bilstein. Celková svetlá výška triedy G tak pri najväčších kolesách dosahuje až 29 centimetrov.

Domů
Sdílet
Diskuse