Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2021 12:21
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Apple prodává hadřík s logem na čištění displeje. Za kousek látky zaplatíš 590 korun

Apple prodává hadřík s logem na čištění displeje. Za kousek látky zaplatíš 590 korun
Zdroj: Apple
TECH APPLE
Uložit Uložené

Apple je svými cenovými relacemi známý. Svou pověst nyní potvrzuje hadříkem za téměř 600 korun.

Apple výjimečně v pondělí v rámci velkolepé události představil nové MacBooky i Airpody. Zároveň se do prodeje dostává i další doplněk, kterým je obyčejný hadřík na čištění displeje notebooku či telefonu.

Zatímco v zámoří je momentálně možné předobjednat si jej za 19 dolarů (~400 korun), na evropských trzích se bude prodávat za 590 korun.

Produkt není kromě své cenovky výjimečný ničím. Výrobce slibuje, že hadřík je vyroben z měkkého neabrazivního materiálu a efektivně vyčistí jakýkoliv displej produktů značky Apple včetně produktů se speciálním sklem s nanostrukturou.

Společnost zvolila klasickou taktiku, kdy doplněk prodává separátně místo toho, aby jej přibalila k prémiovým produktům za desetitisíce korun. Podobně si už dnes musí majitelé nových iPhonů přikoupit adaptér na nabíjení, neboť v obalu najdou už jen napájecí kabel. Slavnými se stala i kolečka k Macu Pro. 

Nové produkty od Applu by měly být v Česku dostupné přibližně od poloviny listopadu.

Handrička
Zdroj: Apple.com
Handrička
Zdroj: Apple.com
Handrička
Zdroj: Apple.com
Domů
Sdílet
Diskuse