Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2021 6:43
Čas čtení 0:44
Richard Balog

Young Thug žaluje apartmánový komplex. Zaměstnanci dali jeho tašku s 200 nevydanými skladbami cizímu člověku

Young Thug žaluje apartmánový komplex. Zaměstnanci dali jeho tašku s 200 nevydanými skladbami cizímu člověku
Zdroj: Wikimedia Commons/Frank Schwichtenberg/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Kromě hudebního materiálu měl raper v tašce Louis Vuitton i finanční hotovost, hodinky a šperky v hodnotě okolo 3 milionů korun.

Američtí rapeři přitahují problémy jako magnet. Aktuálně nás o tom přesvědčil Young Thug, který žaluje apartmánový komplex The Trace v Atlantě. Zaměstnanci totiž dali jeho cestovní tašku s 200 nevydanými skladbami cizímu člověku, uvádí portál AllHipHop.

Kromě hudebního materiálu měl Thugger v tašce Louis Vuitton i finanční hotovost ve výši 40 tisíc dolarů, hodinky s diamanty a náhrdelník za 37 tisíc dolarů. Událost se stala 1. listopadu 2020, kdy autor řady rapových hitů zavazadla zapomněl vedle svého Lamborghini v parkovacím domě.

Nyní raper žaluje apartmánový komplex The Trace za nedbalost a neschopnost vyškolit své zaměstnance a škodu odhaduje na 1 milion dolarů. Dále uvedl, že společnost řádně nedohlížela na personál a neměla ani přiměřenou bezpečnostní politiku na ochranu svých obyvatel.

Jeden z Thuggerových sousedů si zmíněné tašku všiml a nahlásil to zaměstnankyni Lillie Bouie, která zavazadla vzala z garáže a raperovi oznámila, že je odloží, dokud si pro ně osobně nepřijde.

Nahoře zanechala písemný vzkaz s instrukcemi pro kolegy, aby tašku nedávali žádnému rezidentovi, dokud ona samotná nepotvrdí správného majitele. Zaměstnankyně Latoya Guest ale tašku přesto vydala cizí osobě, aniž si informaci potvrdila s Bouie. 

Domů
Sdílet
Diskuse