Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2021 18:22
Čas čtení 0:47
Tereza Šnajdrová

Trenérkám dal koláčky s marihuanou a ty skončily v nemocnici. Soud nyní muži uložil pokutu 21 tisíc korun

Trenérkám dal koláčky s marihuanou a ty skončily v nemocnici. Soud nyní muži uložil pokutu 21 tisíc korun
Zdroj: Flickr/prensa420/volně k užití
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Muž koláčky s tajnou ingrediencí přinesl na rozlučkový večírek na závěr sportovního soustředění v Tachově.

Na tenhle rozlučkový večírek ženy z Tachova asi jen tak nezapomenou. Jeden z účastníků sportovního soustředění na party totiž přinesl koláčky, v nichž byla marihuana, o které nikomu neřekl. Tři ženy, které jeho dobroty požily, skončily s intoxikací v nemocnici a povedený pekař si dnes u tachovského soudu vyslechl svůj verdikt. Za drogový delikt musí zaplatit pokutu 21 tisíc korun, informují Novinky.

Doporučeno
ČHMÚ: Na Česko se žene vichřice. Silný vítr bude lámat stromy a komplikovat dopravu ČHMÚ: Na Česko se žene vichřice. Silný vítr bude lámat stromy a komplikovat dopravu 19. října 2021 16:25

O tom, že koláčky obsahují tuto ,ingredienci' měl dle svého sdělení vědět, avšak své kolegy o tom neinformoval. Takto upravené pečivo snědly tři ženy ve věku 22, 42 a 44 let, u kterých došlo k následným zdravotním potížím. Na místo byla přivolána záchranná služba, která tři intoxikované ženy převezla do nemocnice, kde byly hospitalizovány,řekla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

miska
Zdroj: Policie ČR

Policie pak na místě našla misku, v níž byly koláčky uskladněny, a vše jí do sebe ihned začalo zapadat. Vypečeného pekaře ještě ten den obvinila a muž se ke všemu přiznal.

Dnes si pak u tachovského soudu vyslechl verdikt, podle kterého se jednalo o drogový delikt a muž byl uznán vinným z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Za své neuvážené chování nyní musí zaplatit pokutu 21 tisíc korun.

Doporučeno
Ze sbírky hmyzu tiktokera Adriana budeš mít husí kůži. Jeho strašilky jsou větší než tvůj obličej Ze sbírky hmyzu tiktokera Adriana budeš mít husí kůži. Jeho strašilky jsou větší než tvůj obličej 19. října 2021 17:50
Domů
Sdílet
Diskuse