Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2021 12:47
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Po letech čekání se konečně začínají natáčet Strážci galaxie 3. Trilogie se uzavře a ne všichni to přežijí

Po letech čekání se konečně začínají natáčet Strážci galaxie 3. Trilogie se uzavře a ne všichni to přežijí
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Chris Pratt potvrdil, že v těchto dnech se začíná natáčet pokračování Strážců galaxie.

Režisér a scenárista James Gunn v těchto dnech začíná s natáčením posledního, třetího dílu Strážců galaxie. Potvrdil to Chris Pratt, který již nosí slavné Star-Lordovy licousy. Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 se do kin dostane 5. května 2023. To znamená 6 let mezi druhou a třetí částí, což je nejdéle, co museli fanoušci Marvelu čekat na pokračování jednoho z jeho filmů.

Doporučeno
Skvělý film Poslední souboj je hollywoodským propadákem, zatímco slabší filmy jako Venom 2 a Halloween zabíjí vydělávají více Skvělý film Poslední souboj je hollywoodským propadákem, zatímco slabší filmy jako Venom 2 a Halloween zabíjí vydělávají více 18. října 2021 16:30

Může za to fakt, že Disney vyhodilo scenáristu a režiséra prvních dvou dílů Jamese Gunna, a to kvůli urážlivým tweetům z dávné minulosti, které se dostaly do pozornosti médií. O několik měsíců později Gunna znovu najali na dokončení Strážců galaxie 3, ale ten mezitím kývl na nabídku studia Warner Bros. na napsání a natočení Suicide Squad a následně i seriálu Peacemaker s Johnem Cenou.

Gunn se tak po letech konečně vrací ke Strážcům galaxie. Zároveň s trojkou natočí s herci i vánoční speciál, který uvidíme kolem Vánoc 2022. O půl roku později dorazí do kin celovečerní film, o kterém toho mnoho nevíme. Pravděpodobně zemře pár postav a členů týmu.

Hlavní postavou bude i Adam Warlock ztvárněný Willem Poulterem. James Gunn už v minulosti potvrdil, že je to jeho poslední film v sérii. Strážci se možná v budoucnu vrátí, ale pravděpodobně v jiném složení.

Domů
Sdílet
Diskuse