Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2021 21:31
Čas čtení 0:56
Martin Mičuda

Porsche hlási ďalšiu úchvatnú jazdu na Nürburgringu. Postaral sa o ňu nový Cayman GT4 RS

Porsche hlási ďalšiu úchvatnú jazdu na Nürburgringu. Postaral sa o ňu nový Cayman GT4 RS
Zdroj: Porsche
TECH
Uložit Uložené

V nasledujúcich týždňoch automobilka predstaví jedno zo svojich najlepších áut.

Porsche patrí medzi automobilky, ktoré so železnou pravidelnosťou vymetajú Nürburgring a majú na konte hneď niekoľko rekordov z najslávnejšieho okruhu na svete. Zatiaľ čo v lete si Nemci opäť uchmatli rekord medzi vozidlami typu SUV, najnovšie sa o slovo hlási najmenší model v chystanej vrcholnej konfigurácii – 718 Cayman GT4 RS. K oficiálnemu odhaleniu má síce dôjsť až budúci mesiac, už teraz nám však výrobca servíruje veľmi pôsobivú ochutnávku.

Doporučeno
Nové C nám dokázalo, že je nejpokrokovější ve své třídě. V jedné věci dokonce překonává i vlajkové S Nové C nám dokázalo, že je nejpokrokovější ve své třídě. V jedné věci dokonce překonává i vlajkové S 28. září 2021 14:30

Porsche servíruje nielen súbor prvých oficiálnych fotografií, ale aj úchvatný čas. Ambasádor značky Jörg Bergmeister totiž obletel vyše 20-kilometrový okruh s úžasným časom 7:04.511, čo je o neuveriteľných 23,6 sekundy menej než „klasický“ Cayman GT4 a len o približne 5 sekúnd viac ako v prípade nového 911 GT3.

Aj napriek tomu, že o tom Porsche oficiálne nepíše, ide o rekord medzi vozidlami tohto druhu a samotnú jazdu si môžeš pozrieť na autentickom videu.

Domů
Sdílet
Diskuse