Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2021 11:59
Čas čtení 0:38
Jakub Paulík

Mike Tyson bude údajně zápasit s Loganem Paulem. Kdy se můžeme dočkat jejich zápasu?

Mike Tyson bude údajně zápasit s Loganem Paulem. Kdy se můžeme dočkat jejich zápasu?
Zdroj: Frederick M. Brown/Getty Images
SPORT LOGAN PAUL MIKE TYSON
Uložit Uložené

Logan Paul si myslí, že Mike Tyson patří do starého železa.

Legendární boxer Mike Tyson se prý postaví proti Loganovi Paulovi. Youtuber Keemstart informoval, že podle zdrojů Drama Alert se zápas mezi dvojicí údajně uskuteční v únoru 2022, píše SportBible. O zápase mezi youtuberem Loganem Paulem a Mikem Tysonem se mluví už delší dobu.

Logan Paul před několika měsíci zápasil s Floydem Mayweatherem a na nohách se dokázal udržet celých 8 kol. V červnu se proto vyjádřil, že pokud dokázal s Mayweatherem přežít bez knockoutu, zvládl by i Tysona, kterého označil za příliš starého.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson)

Tyson počátkem října potvrdil, že by si to klidně s Loganem či jeho bratrem Jakem Paulem rozdal. „Bylo by to hodně peněz,“ cituje jeho slova New York Post. Podle vlastních slov by ale upřednostnil Logana Paula.

Tyson je již v boxerském důchodu nějaký ten pátek, ale v listopadu roku 2020 se nechal přemluvit na exhibiční zápas s Royem Jonesem Jr. Zápas tehdy skončil s remízou, přičemž Mike Tyson prohlásil, že je připraven vrátit se do ringu znovu.

Domů
Sdílet
Diskuse