Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2021 17:04
Čas čtení 0:45
Jakub Paulík

Hvězdy z Přátel truchlí kvůli smrti představitele Gunthera. Toto mu vzkázaly na sociálních sítích

Hvězdy z Přátel truchlí kvůli smrti představitele Gunthera. Toto mu vzkázaly na sociálních sítích
Zdroj: Friends
FILMY A SERIÁLY FRIENDS
Uložit Uložené

Herec zemřel po dlouhém boji s rakovinou.

James Michael Tyler, který se proslavil především jako Gunther ze seriálu Přátelé, zemřel ve věku 59 let. Herečtí kolegové z Přátel si na svého kamaráda zavzpomínali na sociálních sítích. Tylera by jistě potěšilo, že se s ním velmi citlivě rozloučila i Jennifer Aniston ztvárňující Rachel, kterou postava Gunthera tajně milovala.

„Přátelé by bez tebe nebyli tím, čím jsou. Děkuji za smích, který jsi přinesl do show a do všech našich životů. Budeš nám velmi chybět,“ napsala herečka. K zesnulému Jamesi Michaelovi Tylerovi se vyjádřil i Matt LeBlanc, který si zahrál postavu Joeyho. Herce označil za svého přítele a napsal, že spolu zažili spoustu smíchu.

Smutek nad zesnulým vyjádřila také Lisa Kudrow (Phoebe), která poděkovala za to, že byl vždy pro každého z nich k dispozici, a Courteney Cox (Monica) projevila svou vděčnost za to, že mohla představitele Gunthera poznat.

David Schwimmer tvrdí, že J. M. Tyler hrál v Přátelích úžasnou a nezapomenutelnou roli, přičemž samotného herce popsal jako „gentlemana s velkým srdcem“. 

Doporučeno
Kvíz: Jak dobře znáš kultovní seriál Přátelé? Kvíz: Jak dobře znáš kultovní seriál Přátelé? 16. června 2023 15:00

Tyler se měl původně objevit i ve speciální reunion epizodě s názvem Friends: The Reunion, ale zdravotní potíže mu to nedovolily. Své kolegy proto pozdravil na dálku přes videohovor.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Zpět
Sdílet
Diskuse