Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2021 17:15
Čas čtení 0:43
Kamila Šebestová

Takto vypadá 13letá Emily Ratajkowski. Přirozeně krásná a v zábavném outfitu

Takto vypadá 13letá Emily Ratajkowski. Přirozeně krásná a v zábavném outfitu
Zdroj: Pascal Le Segretain/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Na fotkách z dětství Emily pózuje u vánočního stromku. Za hodinu fotce přibylo téměř 300 000 lajků.

Emily Ratajkowski opět zdolává rekordy na Instagramu. Svou fotkou z dětství ohromuje své sledovatele. V příspěvku napsala jen číslo 13, takže je zjevné, že má na fotce třináct let.

Pózuje na ní v zábavném domácím outfitu před vánočním stromečkem. Emily Ratajkowski si je na fotce z dětství velmi podobá, její tmavé oči a vlasy lemují přirozeně krásné rysy.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Emily Ratajkowski (@emrata)

Celebritu dnes sleduje přes 28 milionů lidí. Kromě modelingu se věnuje také psaní. Teprve nedávno jí vyšla kniha My Body. Ratajkowski se rozhodla sepsat zážitky ze svého života v nových memoárech, přičemž se dotkla i natáčení videoklipu Blurred Lines.

Tvrdila, že známý zpěvák Robin Thicke ji bez svolení chytal za prsa. Zpočátku se prý na natáčení videoklipu cítila dobře, ale postupem času se Thicke zjevil pod vlivem alkoholu a začal ji obtěžovat. Thicke měl podle Ratajkowski úsměv na tváři, jenže oči měl zakryté slunečními brýlemi.

Režisérka klipu Diane Martel na ni zakřičela, zda je v pořádku, když se oba ztratili za kulisami jeviště. V této situaci se podle vlastních slov cítila poprvé ten den nahá, a to navzdory tomu, že natáčení celého klipu probíhalo bez oblečení. 

Domů
Sdílet
Diskuse