Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2021 21:55
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

VIDEO: Tom Hanks opět přerušil velký den novomanželů. Tentokrát překvapil pár v Santa Monice

VIDEO: Tom Hanks opět přerušil velký den novomanželů. Tentokrát překvapil pár v Santa Monice
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images for BFI
NEWS TOM HANKS
Uložit Uložené

Oscarový herec má zjevně zálibu v přebírání pozornosti během svatebních dnů.

Oscarový herec Tom Hanks se opět náhodně objevil na svatbě, na které sice nikoho neznal, přesto ho ale přijali mezi sebe jako nejbližšího rodinného známého.

Dne 22. října se na pláži v Santa Monice vzali Diciember a Tashia Farries, kterým přišel překvapivě poblahopřát i jeden z nejpopulárnějších herců planety.

Setkání vzniklo spontánně, když se herec procházel po pláži a všiml si svatebčanů. Jelikož už veřejnost dobře zná jeho starší výstřelky, kdy se fotil s novomanžely, bylo jasné, jak to v tomto případě dopadne.

Novomanželky přiznávají, že jim chvíli trvalo, než si uvědomili, kdo s nimi vlastně mluví. „Byla to opravdová třešnička na dortu v závěru našeho velkého dne,“ řekla jedna z manželek pro portál Today. Hanks se na svatbě nezdržel dlouho, přesto však dokázal vést s neznámými lidmi několikaminutový rozhovor o životě.

„Rozdával nám komplimenty a opakoval, že vypadáme krásně. Dal nám i několik rad do vztahu, byl pozitivní a pokorný,“ prozradily Diciember a Tashia Farries.

Samozřejmě mají i společnou fotografii, o kterou prý požádal samotný Hanks. 

Ještě v roce 2016 se Tom Hanks fotil s novomanžely v newyorském Central Parku, dva roky poté přijal pozvání na svatbu jiného páru.  

Domů
Sdílet
Diskuse