Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2021 9:02
Čas čtení 0:47
Adam Novosad

VIDEO: Alec Baldwin říká, že má zakázáno komentovat smrtelnou střelbu z natáčení. S kameramankou byli blízcí kamarádi

VIDEO: Alec Baldwin říká, že má zakázáno komentovat smrtelnou střelbu z natáčení. S kameramankou byli blízcí kamarádi
Zdroj: Getty Images for National Geographic/Mark Sagliocco
NEWS ALEC BALDWIN
Uložit Uložené

Baldwina zastihli reportéři na cestě v americkém státě Vermont.

Herec Alec Baldwin veřejně promluvil poprvé od tragického incidentu z natáčení westernového filmu Rust, při kterém zahynula kameramanka Halyna Hutchins. Baldwin se vyjádřil, že by rád podpořil iniciativu za omezení využívání zbraní na natáčení filmů. Bezpečnost by podle něj měla být na prvním místě, uvádí The Recount.

Doporučeno
Za zbraně zodpovídají zbrojíři, říká Petr Jákl. Je producentem filmu, na jehož natáčení Baldwin omylem zastřelil kameramanku Za zbraně zodpovídají zbrojíři, říká Petr Jákl. Je producentem filmu, na jehož natáčení Baldwin omylem zastřelil kameramanku 22. října 2021 18:20

Reportérům se herce podařilo zastavit na cestě v americkém státě Vermont, kde nyní Baldwin tráví své dny. Rozrušeně vypadající herec novinářům vysvětluje, aby ho nepronásledovali, protože mu v autě pláčou vystrašené děti, které nevědí, co se děje.

„Nesmím se vyjadřovat k vyšetřování, s policií jsme v kontaktu každý den,“ konstatoval Baldwin.

Obecně však zmínil, jak společně se zesnulou kameramankou Halynou Hutchins i režisérem filmu Joelem Souzem tvořili dobře naolejovaný stroj, který fungoval bezvadně.

První den po příjezdu na místo natáčení dokonce Baldwin vzal Hutchins i Souzu na večeři. Policejní vyšetřování probíhá i nadále, ale policisté zatím nikoho neobvinili.

Domů
Sdílet
Diskuse