Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2021 12:44
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

Conor McGregor slibuje „největší návrat v historii sportu“. „Vrátím se, vy mrchy,“ vzkazuje (VIDEO)

Conor McGregor slibuje „největší návrat v historii sportu“. „Vrátím se, vy mrchy,“ vzkazuje (VIDEO)
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
SPORT CONOR MCGREGOR
Uložit Uložené

Dostává se opět do formy.

Conor McGregor fanoušky na Instagramu informoval, že začal trénovat s lapy. Je to poprvé od doby, co si během posledního zápasu s Američanem Dustinem Poirierem zlomil nohu.

V příspěvku použil známou hlášku z filmu Terminátor a napsal: „Vrátím se, vy mrchy!“ („I'll be back, bi*ches!“). Ani vážný úraz Conoru McGregorovi neubral na sebevědomí, a tak lidem vzkázal, aby se připravili na „největší návrat v historii sportu“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Zápasník zároveň uvedl, že přibližně do 2 měsíců bude znovu běhat a trénovat kopy. Fanoušci McGregora se kromě příslibu velkolepého návratu mohou těšit na čtyřdílný dokument, který bude na Netflixu dostupný začátkem roku 2022.

Conor McGregor po zápase s Dustinem Poirierem skončil na nucené marodce. Jeho trenér John Kavanaugh prozradil, že se v zápase pokusil o „teep kick“, ale nohou narazil do soupeřova lokte. Ani během krátké sportovní pauzy však nezůstával své pověsti nic dlužen.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00

Během dovolené v Itálii napadl italského DJe a zlomil mu nos. Do té doby se prý spolu několik hodin bavili a DJ nechápe, proč ho napadl. Plánuje ho žalovat a McGregora označil za „násilného a nebezpečného člověka“.

Domů
Sdílet
Diskuse