Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2021 12:48
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Režisér Harryho Pottera chce natočit 8. díl s Danielem Radcliffem, Emmou Watson a Rupertem Grintem

Režisér Harryho Pottera chce natočit 8. díl s Danielem Radcliffem, Emmou Watson a Rupertem Grintem
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložit Uložené

Režisér Chris Columbus má celoživotní sen.

Od roku 2011 jsme neviděli žádný film o Harrym Potterovi. Režisér Chris Columbus (první dva díly Pottera, Sám doma, Pixels) by to ale rád změnil. V rozhovoru pro Variety u příležitosti 20. výročí premiéry prvního filmu prozradil, že jeho velkým snem je dostat všechny tři hlavní herce ze série znovu před kamery.

Velmi rád by s Danielem Radcliffem, Emmou Watson a Rupertem Grintem natočil Harryho Pottera 8 podle divadelního představení s názvem Cursed Child.

Režisér by film rád natočil také proto, že herci jsou v současnosti ve správném věku, který mají i v divadelní hře. Příběh Cursed Child se odehrává 19 let po skončení ságy a začíná tam, kde končí poslední film. Trio hrdinů doprovází své děti do Bradavic.

Harryho syn Albus skončí ve Zmijozelu, spřátelí se se Scorpiusem, synem Draca Malfoye, a neustále se hádá se svým slavným otcem. Hermiona pracuje jako ministryně čar a kouzel a Harryho brzy začne bolet jizva, v důsledku čehož si myslí, že Voldemort se možná vrátí. 

Režisér v rozhovoru vzpomíná i na to, jak se hlavní dětští herci nedokázali na natáčení prvního filmu vůbec soustředit. Neustále se usmívali do kamery a museli dělat hodně prostřihů, protože dlouhé scény nepřipadaly v úvahu. Doporučujeme přečíst si celý rozhovor.

Zpět
Sdílet
Diskuse