Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2021 19:31
Čas čtení 0:39
Daniel Mikolášik

Lady Gaga na obálce Vogue pózuje nahá: Rok a půl jsem žila jako moje postava v House of Gucci

Lady Gaga na obálce Vogue pózuje nahá: Rok a půl jsem žila jako moje postava v House of Gucci
Zdroj: Emma McIntyre/Getty Images
HUDBA LADY GAGA
Uložit Uložené

Zpěvačka nafotila obálku listopadového vydání italského Vogue a britského prosincového čísla.

Americká popová hvězda Lady Gaga se pro prestižní magazín Vogue kompletně svlékla, čímž propaguje svůj nejnovější film House of Gucci. V něm ztvární Patrizii Reggani, která si objednala nájemného vraha, když zjistila, že ji její manžel podvádí.

Doporučeno
Miley Cyrus opět pózuje ve spodním prádle. Chlubí se novými teniskami Gucci Miley Cyrus opět pózuje ve spodním prádle. Chlubí se novými teniskami Gucci 6. listopadu 2021 8:57

Zpěvačka a herečka zazářila hned na dvou obálkách tzv. bible módy. Nafotila totiž listopadové vydání italského Vogue, ale také britské prosincové číslo. V rozhovoru prozradila, že v nejnovějším dramatu Ridleyho Scotta zvolila metodické herectví, kdy herec buď zůstává v roli i mimo natáčení, nebo využívá nějaké charakterové rysy postavy i v osobním životě.

Při osvojení role prý šla tak hluboce, že začala ztrácet kontakt s realitou. Když ji oslovili, aby ztvárnila tuto roli, nikdo jí prý neporadil, jak na to. Všechno si o Patrizii musela nastudovat sama a sama musela pochopit její duši. „Budu úplně upřímná: žila jsem jako ona rok a půl,“ prozradila.

O umělecké fotografie Gagy na obálce Vogue se postaral známý americký fotograf Steven Meisel.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Domů
Sdílet
Diskuse