Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2021 7:56
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Kanye West odsuzuje hnutí #MeToo a staví se za obviněného Marilyna Mansona

Kanye West odsuzuje hnutí #MeToo a staví se za obviněného Marilyna Mansona
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/volně k užití
NEWS KANYE WEST
Uložit Uložené

Raper a podnikatel ve dvouapůlhodinovém rozhovoru vypráví o kontroverzních tématech a vysvětluje, proč si zavolal Marilyna Mansona do pravidelného křesťanského formátu Sunday Service.

Kanye West v rozhovoru pro Revolt TV vysvětloval, proč vystupoval na jednom pódiu s Marilynem Mansonem, který byl obviněn ze sexuálního obtěžování. Proti kontroverznímu zpěvákovi svědčí minimálně 5 údajných obětí, on všechna obvinění popírá.

Ye se za Mansona postavil a odsoudil hnutí #MeToo, které bojuje proti zneužívání žen.

Doporučeno
Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian jsou stále manželé. V show SNL ji prý donutili říci, že se rozvedli Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian jsou stále manželé. V show SNL ji prý donutili říci, že se rozvedli 5. listopadu 2021 16:05

Raper zlehčoval situaci kolem Marilyna Mansona a tvrdí, že obvinit dnes už mohou kohokoli. „Jsou mezi námi i ženy, které si prošly opravdu vážnými věcmi, například je proti jejich vůli zatáhli do tmavé uličky – to je něco jiného než objetí, ale klasifikuje se to jako totéž,“ stěžuje si Kanye West a naznačuje, že ​​za obtěžování lze považovat jen opravdu velmi závažné formy jednání proti vůli ženy.

Kanye West přirovnává hnutí MeToo k románu 1984 a dodává, že za tímto vším je davová psychóza, politika a mocní lidé, upozorňuje The Guardian. Není to poprvé, co Yeezus útoky na ženy zlehčuje, už ve skladbě Yikes podporuje spoluzakladatele hudebního vydavatelství Def Jam Russella Simmonse.

Když už je rozjetý, stereotypizuje Židy přirovnáváním je k byznysmenům. Kanye West se obul i do svých bývalých kamarádů Big Seana a Johna Legenda, kteří v prezidentských volbách podpořili kandidáta demokratů Joea Bidena. Drakea prý miluje a jejich vztah přirovnal k boxerskému zápasu legend Mikea Tysona a Evandera Holyfielda.

Ve stejném rozhovoru Ye tvrdí, že v show SNL přinutili jeho manželku Kim Kardashian říci, že se s ním rozvedla, i když do dnešního dne neviděl žádné oficiální dokumenty ze soudu.

Domů
Sdílet
Diskuse