Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2021 20:27
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Stranger Things se vrátí v létě 2022. V ukázce s atmosférou 80. let jsou nové účesy postav, Kalifornie a další oběti Upside Down

Stranger Things se vrátí v létě 2022. V ukázce s atmosférou 80. let jsou nové účesy postav, Kalifornie a další oběti Upside Down
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Čtvrtá série dorazí na Netflix v létě 2022.

Na každou sérii Stranger Things čekáme o rok déle. Na 2. jsme čekali rok. Na 3. sérii dva roky a na 4. sérii si počkáme neuvěřitelné 3 roky, jelikož se na Netflixu objeví až v létě 2022.

Očekávání budou proto velmi vysoká, takže fanoušci po celém světě doufají, že po tak dlouhém čekání nepřijde trpké zklamání. Zatím to ale nemáme jak posoudit, jelikož Netflix uvolnil jen několik nic neříkajících teaser trailerů.

Výjimkou není ani ten nejnovější, ve kterém vidíme, s jakými problémy se potýká Eleven v novém prostředí. Pokud jsi zapomněl, tak věz, že na konci 3. série se kamarádi rozutíkali na všechny strany, když se ustarané rodiny konečně odstěhovaly z nebezpečného města Hawkins. Problémy se však vrátí do jejich životů přes léto, kdy se teenageři setkají během prázdnin.

Domů
Sdílet
Diskuse