Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2021 14:46
Čas čtení 0:46
Radim Šlechta

Muž v pražském metru ukradl spolucestujícímu psa. Po čtyřech dnech jej našli v bídném stavu

Muž v pražském metru ukradl spolucestujícímu psa. Po čtyřech dnech jej našli v bídném stavu
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Muž v pražském metru je podezřelý za krádež psa spícímu spolucestujícímu. Stalo se to mezi zastávkami Chodov a Muzeum. Pes se po čtyřech dnech našel v bídném stavu.

Policie pátrá po dosud neznámém podezřelém, který měl v metru ukrást spícímu spolucestujícímu psa. Ten byl později nalezen v Riegrových sadech ve zuboženém stavu. V rámci vyšetřování policie zajistila kamerové záznamy, na nichž je podezřelý vidět. Žádá veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací o podezřelémi či jeho doprovodu využila linky 158.

„Od konce srpna pátrají policisté z místního oddělení Prosek po trojici mužů, kteří v soupravě metra jedoucím ze stanice Chodov do stanice Muzeum, využili spánku poškozeného a v nestřeženém okamžiku mu odřízli vodítko, na kterém měl přivázaného křížence pražského krysaříka a německého pinče. Toho následně odcizili a vystoupili s ním ve stanici Muzeum,“ uvádí tisková mluvčí Policie ČR Violeta Siřišťová. 

Podle ní byl pes po čtyřech dnech nalezen v Riegrových sadech na Praze 2. Byl poraněný a nemohl došlápnout na zadní nohy. „Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět muž, který nese psa a jeho dvoučlenný doprovod. Pokud trojici na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158,“ uvádí Siřišťová.

Doporučeno
Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun 7. února 2024 17:36

Policisté případ v současnosti prověřují pro podezření z trestného činu krádeže, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dva roky za mřížemi.

Domů
Sdílet
Diskuse