Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2021 9:11
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Travis Scott zaplatí pohřeb obětem, které na festivalu Astroworld přišly o život

Travis Scott zaplatí pohřeb obětem, které na festivalu Astroworld přišly o život
Zdroj: Erika Goldring/WireImage/Getty Images
NEWS DRAKE TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Raper mimo jiné bude spolupracovat s organizací BetterHelp, která bezplatně pomůže těm, kteří se z tragédie zotavují.

Lidé se přišli bavit a místo toho prožili traumatizující zážitek. Takový byl festival Astroworld pořádaný raperem Travisem Scottem, kterého se zúčastnilo zhruba 50 tisíc lidí. Během koncertu zmíněného rapera davy pohltila hysterie, všichni se hlava nehlava začali sunout blíže k podiu a při tlačenici přišlo o život 8 osob a stovky lidí byly zraněny. Travis Scott nyní oznámil, že obětem zaplatí pohřby, informuje CNN Entertainment.

Doporučeno
VIDEO: Lidé se na koncertě Travise Scotta dusili a navzájem mlátili. „Byl to chaos,“ říká zdravotnice VIDEO: Lidé se na koncertě Travise Scotta dusili a navzájem mlátili. „Byl to chaos,“ říká zdravotnice 7. listopadu 2021 15:06

Travis i nadále spolupracuje s městem Houston, policií i místními záchranáři, aby se spojil s rodinami těch, kteří na festivalu přišli o život,“ stojí v prohlášení, které vydal raperův zástupce.

Travis Scott slíbil, že obětem zaplatí pohřeb a začne spolupracovat s organizací BetterHelp, která bezplatně pomůže těm, kteří se z tragédie zotavují nebo těm, které tento zážitek psychicky poznamenal. „To jsou první z mnoha kroků, které Travis plánuje učinit,“ dodal jeho producent.

Všem účastníkům festivalu bude vrácena i plná částka za vstupné, což však samozřejmě nevymaže traumatizující zážitek, který na festivalu Astroworld prožili. 

Doporučeno
Travis Scott čelí žalobám kvůli tragédii na festivalu Astroworld. Dva účastníci koncertu chtějí odškodné milion dolarů Travis Scott čelí žalobám kvůli tragédii na festivalu Astroworld. Dva účastníci koncertu chtějí odškodné milion dolarů 8. listopadu 2021 17:00

Modlím se za rodiny, které zasáhlo to, co se dnes stalo. Jsem naprosto zdrcen tím, co se včera v noci událo,napsal hned v sobotu raper na sociálních sítích.

Moje srdce je zlomené pro rodiny a přátele těch, kteří přišli o život, a pro každého, kdo trpí. Budu se za ně i nadále modlit a budu jim sloužit jakýmkoli způsobem, ať je Bůh s vámi všemi,přidal se k němu dnes Drake, který na Astroworldu vystoupil spolu s Travisem Scottem.

Doporučeno
Drake se vyjádřil k tragédii na festivalu Astroworld. „Mé srdce je zlomené,“ napsal raper Drake se vyjádřil k tragédii na festivalu Astroworld. „Mé srdce je zlomené,“ napsal raper 9. listopadu 2021 8:55
Domů
Sdílet
Diskuse