Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2021 11:01
Čas čtení 0:50
Vojtěch Vanda

Linda Bartošová požádala vedení České televize o půlroční neplacené volno

Linda Bartošová požádala vedení České televize o půlroční neplacené volno
Zdroj: Česká televize/volně k užití
OSOBNOSTI ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

Moderátorka zpravodajské sekce veřejnoprávního média na Twitteru uvedla, že potřebuje čas na pracovní pauzu.

Moderátorka České televize Linda Bartošová se nebude od Nového roku objevovat na obrazovkách. Tvář pořadů Události či Události, komentáře požádala vedení televize o půlroční neplacené volno. Konkrétní důvod, proč tak učinila, na Twitteru, kde ohlásila svou přestávku, nezveřejnila. Ví se tak pouze to, že takto koná z osobních důvodů.

Doporučeno
„Zpřerážím ti páteř, ty prase.“ Reportér ČT čelí výhrůžkám kvůli jeho příspěvkům o Haně Lipovské „Zpřerážím ti páteř, ty prase.“ Reportér ČT čelí výhrůžkám kvůli jeho příspěvkům o Haně Lipovské 14. dubna 2021 12:43

„Původně jsem ze sebe nechtěla dělat story, tahle země má důležitější věci na práci. Ale tamtamy se rozjely rychleji, než bych si dokázala představit,“ okomentovala svou pracovní přestávku Bartošová, která v České televizi pracuje od roku 2014. Veřejnost ji také může znát jako finalistku České Miss a zástupkyni České republiky na Miss World.

„V jedný oblíbený písničce se zpívá I’m not going, I’m just growing. Takhle nějak to teď mám, z vícero důvodů,“ uvedla v příspěvku na sociální síti jako jediné vodítko k pravému důvodu jejího odpočinku. Každopádně vedení televize jí vyšlo vstříc, takže moderátorku od 1. ledna diváci vídat nebudou. Jestli ji někdo nahradí, televize nespecifikovala.

Zpět
Sdílet
Diskuse