Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2021 17:25
Čas čtení 1:30
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Obří bodybuilder na box s íránským Hulkem trénuje každý den. Sleduj, jak se titáni na zápas připravují

VIDEO: Obří bodybuilder na box s íránským Hulkem trénuje každý den. Sleduj, jak se titáni na zápas připravují
Zdroj: Martyn Ford/propagační materiál
SPORT BOJOVÉ SPORTY
Uložit Uložené

Hulk a Ford se v ringu potkají příští rok a oba slibují unikátní podívanou, jaká tu ještě nebyla.

Minulý týden byl oznámen boxerský zápas mezi dvěma titány. Na jedné straně ringu bude stát Sajad Gharibi alias íránský Hulk, který se stal celebritou na Instagramu, a na do druhého rohu se postaví známý britský bodybuilder a herec Martyn Ford. Oba si už několik měsíců vyměňují ostré vzkazy přes sociální sítě a jak se zdá, společný střet mezi šestnácti provazy berou velmi vážně.

Doporučeno
Monstrózní bodybuilder se pobije se 180kilovým íránským Hulkem. Jejich zápas je prý osobní Monstrózní bodybuilder se pobije se 180kilovým íránským Hulkem. Jejich zápas je prý osobní 7. listopadu 2021 19:03
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial)

Doporučeno
Nová hvězda Oktagonu Patrik Kincl: Karlos Vémola vždy dokáže klesnout ještě níž, Piráta v boji o titul nesmím podcenit (Rozhovor) Nová hvězda Oktagonu Patrik Kincl: Karlos Vémola vždy dokáže klesnout ještě níž, Piráta v boji o titul nesmím podcenit (Rozhovor) 12. listopadu 2021 14:45

Martyn Ford na svých sociálních sítích prozradil, že v tréninkovém režimu na boxerský zápas je už přibližně 5 týdnů, během kterých se mu podařilo zhubnout již 11 kilogramů. Díky tomu se dle svých slov cítí rychlejší, pohyblivější a má větší výdrž. Do přípravy momentálně dává vše.

„24 hodin, 7 dní v týdnu. Miluju to. Procházím naprostou změnou postavy a mentálního nastavení,“ podělil se se svými fanoušky. „Jsem nadšený z toho, jak se zlepšuju a stává se ze mě něco, co by nikdo nečekal,“ doplnil pak ve svých stories na Instagramu, kam pravidelně přidává videa z tréninků. Na jednou z nich se například nechává bít do břicha a předvádí, jak každou ránu dokáže ustát.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martyn Ford (@martynfordofficial)

Velkou motivaci má však i jeho soupeř Sajad Gharibi, který je známý pod přezdívkou íránský Hulk. Ten si dokonce natolik věří, že na zápas s Martynem Fordem, který proběhne pod hlavičkou organizace Boxstar 2. dubna 2022 v Londýně, veřejně zve legendárního šampiona Mikea Tysona. Sajad Gharibi dokonce vyzývá svých více než 600 tisíc sledujících, aby Tysona označovali pod jedním z nových příspěvků a upozornili jej právě na chystaný zápas.

Jedno tréninkové video na svém Instagramu sdílel Sajad Gharibi, který se rozhodl opět šokovat svou silou. Na videu totiž vezme do dlaní vodní meloun, který následně holýma rukama rozdrtí. Na dalších záběrech pak buší pěstmi do zdi.

A přestože od zápasu Hulka s Fordem nelze očekávat žádnou technickou podívanou, oba slibují, že boj bude nabitý emocemi a pro oba je vzájemný střet osobní. Svému soupeři navíc Ford nabídl odvážnou výzvu: Pokud Hulk vyhraje, může si prý vzít celou Fordovu výplatu, ale pokud prohraje, musí si smazat Instagram. Zatím ale není jisté, zda na to jeho soupeř přistoupí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený iranian hulk (@sajadgharibiofficial)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený iranian hulk (@sajadgharibiofficial)

Domů
Sdílet
Diskuse