Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2021 11:08
Čas čtení 0:50
Tereza Šnajdrová

Arctic Monkeys přijedou do Prahy! Koncert odehrají v létě 2022 na Výstavišti

Arctic Monkeys přijedou do Prahy! Koncert odehrají v létě 2022 na Výstavišti
Zdroj: Wikimedia Commons/Sxanthony/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Zazní i oblíbená skladba Why'd you only call me when you're high?

Zdá se, že umělci z celého světa se konečně probouzejí z koronavirové pauzy a vyrážejí na tours. To platí i pro britské indie-rockery Arctic Monkeys, kteří příští rok navštíví i Prahu. Svůj koncert, na kterém zcela jistě zazní i nejznámější hity jako Do I Wanna Know nebo Why'd you only call me when you're high?, odehrají 18. srpna 2022 na pražském Výstavišti.

Doporučeno
Justin Bieber míří do Prahy! V roce 2023 odehraje koncert v O2 areně Justin Bieber míří do Prahy! V roce 2023 odehraje koncert v O2 areně 15. listopadu 2021 15:17

Koncert kapely Arctic Monkeys pořádá Charmenko, které v minulosti do Prahy přivezlo například i Eda Sheerana, Dead Can Dance či The Kooks. Fanoušci britského rocku si tak po dlouhé koronavirové pauze konečně přijdou na své a potěšeny budou zcela jistě i fanynky, které se budou moci kochat pohledem na zpěváka skupiny Alexe Turnera. 

Arctic Monkeys o sobě v posledních letech nedávali příliš vědět a svojí dlouhou pauzu přerušili až v roce 2018, kdy vydali album Tranquility Base Hotel & Casino. To však spíše připomínalo Turnerovu sólovku, kytary na něm vystřídaly zvuky piana a mnoho fanoušků bylo zklamaných.

Arctic Monkeys ale stále patří k tomu nejlepšímu, co na britské hudební scéně najdeš, o čem se můžeš přesvědčit už v srpnu příštího roku. Cena vstupenek zatím není známa, ale podle webu kapely by lístky měly jít do prodeje již 24. listopadu 2021.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Arctic Monkeys (@arcticmonkeys)

Zpět
Sdílet
Diskuse